Afzeggen

Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is. Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u terugbetalen.

Wel je kan je tot 48 uur voor de workshop de datum van je workshop eenmalig wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terug krijgen is niet mogelijk. Ben ik zelf niet instaat om de workshop te geven, dan krijgt u uw geld terug.

De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. U krijgt minimaal een week van tevoren te horen als hij onverhoopt niet doorgaat. Mocht er te weinig deelnemers zijn of ben ik zelf verhinderd van wegen privé omstandigheden, dan ontvangt u van mij een bon die een jaar geldig is, waarmee u zelf een nieuwe datum kunt kiezen. 

Allergieën 

Wij gebruiken geen dierlijke producten, dus geen kaas, melk, eieren en vlees. Mocht u een allergie hebben, kunt u dat aangeven tijdens het boeken van een workshop bij bijzonderheden.