Wie ben ik?

Koken en experimenteren met nieuwe gerechten vond ik altijd al leuk. Ik vind het leuk om mensen te verrassen met lekkere en gezonde gerechten. Inmiddels ben ik ook in bezit van mijn diploma aan de Vegan Chef School te Londen. En onder de naam Vegan Deacon, Deacon is mijn achternaam, kan ik mijn kennis delen.

Ik ben opgegroeid in Zuid-Afrika dus lekker én gezond eten, zit in mijn bloed. 

Zoals de meeste Zuid-Afrikanen ben ik opgegroeid met veel vlees.Ik wist toen niet beter maar ik voelde mij er nooit echt goed bij. Na heel lang flexitariër te zijn, eet ik nu al ruim 4 jaar plantaardig samen met mijn gezin. Hierdoor heb ik veel meer energie, is het gemakkelijker mijn gewicht op peil te houden en voel ik gezonder. 

Het is echter niet altijd makkelijk om de overstap te maken naar een leefstijl met minder tot geen dierlijke producten. Heel herkenbaar zijn vragen zoals: Wat eet ik dan wel? Krijgen wij nog wel genoeg voedingsstoffen binnen? Hoe kan je én lekker én gezond eten?

Hier kan ik je bij helpen! Tijdens mijn workshops gebruiken wij zo veel mogelijk pure, biologische ingrediënten en het liefs uit de moestuin. Je krijgt alle voedingstoffen binnen omdat mijn recepten rijk zijn gevuld met veel groeten, noten en zaden.

 

Doe je ook mee? Boek dan snel een workshop of informeer naar de mogelijkheden van een prive workshop met collega’s of vrienden.