Ik ken heel veel mensen in de omgeving van Heerenveen die plantaardig eten en zich hierin alleen voelen, vooral bij vrienden en familie. In augustus is het Internationale Vegan Potluck Day. Daarom zou ik voor die mensen een Potluck willen organiseren.

Wat is een potluck?

‘Potluck’ is een Amerikaans begrip, waarbij iedereen iets te eten meeneemt dat daarna gezellig samen opgegeten wordt op een vooraf afgesproken locatie. Een vegan potluck betekent dat alle gerechten 100% plantaardig zijn. Als deelnemer zorg je voor een lekkere maaltijd.

Hoe kan jij je aanmelden?

Stuur mij een mailtje. De locatie is afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers. Na je aanmelding houd ik je op de hoogte van de locatie en andere praktische zaken.

Doe mee en save the date! Zaterdag 6 augustus is Vegan Potluck Day!

Korting voor NVV leden

Ben je lid van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme, dan krijgt je 10% korting op de workshops. Het enige wat je hoeft te doen is, stuur mij een mailtje met een foto van je pas. Dan krijg je van mij een kortingscode toegestuurd, die je kan invoeren tijdens het afrekenen van je bestelling. 

Nieuw: cadeaubonnen 

Wil je iemand een workshop cadeau doen of een deel ervan bekostigen? Dat kan nu ook. In de winkel vind je voor verschillende bedragen cadeaubonnen.

 

Gezelligheid is… samen koken

 

En dat doe wij graag! Wat geniet ik toch van het samen koken en de verbaasde gezichten als de deelnemers ontdekken dat je echt geen dierlijke producten nodig hebt om lekker te kunnen eten. Ik ontvang ze allemaal: vegetariërs, flexitariërs, vegans en alles er tussen in.

En de reactie is altijd hetzelfde, ‘dat is lekker!’